PARTNER GEMEENTE CRANENDONCK

De gemeente Cranendonck ziet het belang van een sterke economische regio en gelooft in de durfkracht van ondernemers.
Kansen ontstaan als je partijen met elkaar in verbinding brengt.
Kansen ontstaan ook als je kennis met anderen durft te delen.
He bestuur van de gemeente Cranendonck gelooft in de vele mogelijkheden die er liggen voor lokale bedrijven met lef. Lef en daadkracht om dit samen met anderen op te pakken en zo succesvol te zij. Kortom, zo word je de Ondernemer van het Jaar. 

Unieke ligging en mentaliteit

Onze unieke ligging zorgt ervoor dat je in Cranendonck groots kan en mag denken. Een goed economisch klimaat ontstaat niet alleen door de ligging, maar ook door het ondernemerschap, de passie, de gedrevenheid en het daarmee samenhangende geloof in wat ‘in de ondernemer zit’. Juist die ondernemers zijn van belang voor onze gemeente, aangezien economie de motor van de leefbaarheid en welvaart is en blijft. Onze mentaliteit is er een met doorzettingsvermogen. Kiwanisclub Cranendonck, Rabobank Weerterland en Cranendonck en de gemeente Cranendonck zijn hier een goed voorbeeld van. Niet direct gerelateerd aan elkaar organiseren zij nu toch samen deze verkiezing.

Cranendonckse kracht
Onze Brabantse bescheidenheid mag dus van tijd tot tijd opzij worden gezet. We moeten laten zien wat we in Cranendonck allemaal samen bereikt hebben en die successen vieren! Daar draait de verkiezing ondernemer van het jaar om: laten zien wat je kunt. Elkaar inspireren, kennis delen, verbindingen leggen en een broeikas creëren voor innovatie.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen
Brainport, Keyport2020 en OCC zijn onze belangrijkste partners waarbij wij kennis delen. Binnen OCC, hoorde ik laatst een uitspraak van de alliantiemakelaar voor Streekontwikkeling Boven-Dommel: ‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’. Ik hoop dat de verkiezing 'Ondernemer van het Jaar' dat teweeg gaat brengen!
 
Met vriendelijke groet,
 
Frans Kuppens
Wethouder economische zaken gemeente Cranendonck

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors